اتاق خبر افرا تی وی
مارکتپِلیس یا بازارگاه (Marketplace) بستری است که امکان خرید مشتریان را از چند هزار تامینکننده متفاوت ایجاد میکند. در مارکتپِلیس افرا تی وی بیشاز ۶۰ هزار فروشنده برای عرضه محصولات خود گرد هم آمدهاند و با یکدیگر رقابت میکنند و خریداران میتوانند با بررسی محصولات آنها آنچه نیاز دارند را تهیه کنند. در افرا تی وی فروشنده میتواند کالاهای خود را به بازار ۸۰ میلیون نفری کشور عرضه کند و محصولات خود را در معرض دید میلیونها مشتری قرار دهد و مشتری نیز به طیف وسیعی از محصولات و قیمتهای رقابتی دسترسی دارد و سبد خرید خود را با سهولت بیشتر و به اصطلاح با دست بازتری تکمیل میکند.
افرا تی وی با توسعه پلتفرم مارکتپِلیس خود برای خدمترسانی به فروشندگان باعث شد که بسیاری از تامین کنندگان و تولیدکنندگان، بدون دغدغههای فنی و زیرساختی، کالاهای خود را عرضه کنند و به این ترتیب به پایگاه کاربران افرا تی وی و شبکه گسترده و ملی توزیع افرا دسترسی داشته باشند.
افرا تی وی برندی ملّی است و حمایت از کسبوکارهای ایرانی را مهمترین مسئولیت اجتماعی خود میداند. پلتفرم مارکتپِلیس افرا تولیدکننده، صنعتگر، هنرمند و کسبوکار ایرانی را مستقیما به بازاری به وسعت سراسر ایران متصل میکند و تمامی سرویسهای لجستیکی، انبارداری، پرداخت، بستهبندی، بازاریابی، تولید محتوا، بینش بازار و خدمات پس از فروش را به آنها ارایه میدهد. تولیدکننده ایرانی در افرا تی وی دغدغهای جز تولید نخواهد داشت.
آیا افرا تی وی گرانفروش است؟
یکی از گلایههایی که برخی خریداران و مشتریان افرا در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی مطرح میکنند. احتکار و گرانفروشی این فروشگاه اینترنتی است. این کاربران میگویند اجناس در افرا تی وی گرانتر از دیگر فروشگاهها هستند یا تخفیفها کاذب بوده. و حتی پس از کسر تخفیفها، باز هم قیمت تمام شده یک کالا بیشتر از بازار است.
این انگشت اتهام گرانفروشی فقط به سوی افرا تی وی نیست و در مقاطعی از سال و با توجه به وضعیت بازار به سوی دیگر فروشگاههای آنلاین گرفته شده و بر سر زبانها میافتد.
موجودی فروشگاه:
هر فروشگاهی یک تعداد مشخصی کالا در انبار دارد که طبیعتا خیلی سریع به فروش میروند. یا به علت نبودن آن کالا در بازار، با افزایش قیمت از سوی فروشنده و تامینکننده کالا مواجه میشوند. غالبا اینجا است که شائبه گرانفروشی در اذهان عمومی شکل میگیرد و تصور میکنند. افرا یا فلان فروشگاه دارد از فرصت ایجاد شده؛ برای فروش اجناس با قیمت بالاتر استفاده میکند.
هنگامی که یک تعادل میان عرضه و تقاضا وجود دارد و بازار سیری آرام، مشخص و آیندهدار را طی میکند. هیچگاه مسئله گرانفروشی یا افزایش قیمتها مطرح نیست و فروشندهها برای یک قیمت رقابتی، بهترین بها را پیشنهاد میکنند.
اما وقتی کالاهای دیجیتال، پوشاک، ماسک، وسایل برقی خانه و هر کالای دیگری در بازار ناموجود میشود. و فروشندهها هم اندک کالای باقیمانده را با افزایش قیمت عرضه میکنند. به ناچار در سایت افرا شاهد یک افزایش قیمت هستیم. اگر قیمتها ثابت نگاه داشته شوند موجودی انبار به سرعت تمام شده و کالاها ناموجود میشوند. که خودش پیام دیگری به اذهان متبادر میکند و این تصور پیش میآید. که afratv به اختیار کالاهایش را ناموجود زده تا بعد با قیمت گرانتر بفروشد!